Mar 26, 2011

Meie esimene õmmeldud kleit. Our first sewed dress.

Meie esimene kleit on õmmeldud ülemaailmselt tuntud tekstiilikunstniku Kaffe Fasset'i loodud disainkangast, millesse armusin koheselt, kui seda nägin. Soovisin leida kangast, mis iseloomustaks väikeste laste olemust. Nad on rõõmurullid, siirad ja ausad. Kui nad on õnnelikud, siis seda nad ka on, seal ei ole midagi fake'i. Ka see kangas on puhaste ja selgete värvidega, kus koos väga erinevad värvitoonid. Jah, lapsed on kordumatud ja isikupärased ning seda väljendab ka see kleit.

Kleit on õmmeldud lihtsa lõikega, mis annab võimaluse kangal särada. Kleidi ülemised ääred on kaunistatud kauni kandiga.


Our dress’s fabric is designed by internationally renowned textile artist Kaffe Fasset. I absolutly adore this fabric from first time I saw it. I wanted to find fabric that will characterize the nature of little kids. They are little sunshines, sincere and honest. If they are happy, then they are, without fakeness. This fabric is also with many beautiful and clear colors. Children are unique and this dress will express it.

The dress has a simple cut, which brings out the brilliance of the fabric. Extra decoration is given by beautiful edgings.















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...