Jul 7, 2011

Kas mähkmepüksid on praktilised? Are diaper covers practical?

Kas mähkmepüksid on praktilised või kantakse neid aksessuaarina? Olen mõelnud, et kas peaks ka valikusse mõned armsad püksid tooma, samas kui palju neid reaalselt ka kasutatakse? Mina oleks oma pojal kasutanud neid ilmselt palaval suvel, mil beebi ainult mähmete väel kärus oli. Mõnusad puuvillased mähkmepüksid oleksid ju väga ilusad olnud. Samas villased püksid? Kas neid kantakse ka ainult mähkmete peal? Kõik arvamused väga oodatud.

Are diaper covers practical or just one great accessory?  When my little son born then I believe diaper cover made of cotton would have been useful during hot summer. My son was only with diapers when it was really hot and this is not fashionable at all. Many lovely diaper covers are made of wool yarn. How those will be worn, also on diaper? All opinions and experiences welcome!

Kuna ma ise ei ole ühtegi mähmepüksi teinud, siis kaks armast näidet Dawandast.
As I have never done diaper cover myself then I found two lovely example from Dawanda.
http://en.dawanda.com/shop/minniesbiz

http://en.dawanda.com/shop/RimaDesign


4 comments:

Mytsi Wabrik said...

Mina kasutasin oma teisel pojal neid väga palju. Esimesele ma ostsin (siis ei osanud ma veel kududa:D). Teisele aga tegin ise, villaheidest. Osad vanutasin ära, siis hoiavad paremini niiskust kinni. Aga väga praktilised on küll! Vähemalt nö ökomammade hinnagul:). Väga vahva kui Sa neid tegema hakkaks! Mult on neid kunagi palju tellitud, enam väga ei viitsi teha. Siis teaks kohe, kelle suunas "näpuga näidata" kui jälle soovitakse heidepükse.

Mytsi Wabrik said...

Seda ka tahtsin veel öelda, et mähkmepüksid käivad jah marlimähkmete peal, niiskuse kaitseks. Ja nendega pole muret ka suvel, sest villaheie/villane ei aja ka suvel higistama. Kui rohkem neist teada tahad, siis võta minuga ühendust, ma meeledi jagan kogemusi;).

Nannipung said...

Väga põnev, nüüd olen hulga targem. Ühel hetkel neid teha proovin ja kui küsimusi tekib, siis kindlasti küsin, aitäh :)

Jana said...

Õiged pehmest villaheidest püksid on väga praktilised. Natuke harjumatu võib olla, kui laps on pehmete villapükste sees paraja pallikese moodi. Ja pabermähkmetest erinev mähkmemajandus vajab kindlasti natuke harjutamist. Aga oma pehme kalli lapse ümber tahaks panna vaid parimat, puhtaimat ja pehmeimat. Pabermähkmed seda siiski ei ole.

Mina kudusin villaheidepükse hulgim ... 15 a tagasi? 10 aasta eest olid mul memmekesed heidepükse kudumas. Nüüd pole ammu enam tegelenud sellega. Ühinen Ene-Ly´ga, et oleks tore, kui teaks kelle poole heidepüksihuvilised suunata. :)

PS. villaheidepüksid on ikka need mõnusad ja kohevad asjakesed. Peenest korrutatud lõngast masinkootud püksikesed ei ole kindlasti mitte samaväärsed.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...